dilluns, 1 de setembre del 2014

"Codillos" al forn

He d'esbrinar com es diu "codillo" en català, que no ho trobo. Artells? colzes? no ho copso... 

INGREDIENTS 


 1 "codillo" per persona

 sal i pebre oli 
1 copa de vi negre o conyac
 1-3 cebes, en funció del volum
 1-2 tomàquets, en funció del volum 

EL·LABORACIÓ


Posar sal i pebre a la carn i untar-la bé d'oli. Posar-la en una safata de forn i afegir un bon raig de vi negre o conyac. 


Deixar-lo al forn durant 3 hores, tapat, a 180ºC (do
nar la volta a la carn al cap d'1:30 h).

Al cap de 3 hores de forn, afegir la ceba, el tomàquet tallat, i si es vol, també unes patates tallades. Deixar-lo al forn destapat, a 240ºC durant una hora més. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada