dilluns, 3 de juny del 2013

Recepta de Molleux

Aquest cap de setmana vaig llegir aquesta Recepta d'El Mundo, d'el espai Ojo que mancho, sobre la Molleux. Transcric aquí els ingredients i la manera de fer-ho, adaptat només a 4 comensals.

Molleux, en francès, significa suau i flonjo al paladar

INGREDIENTS:

250 grams de clara d'ou
125 grams de mantega
250 grams de xocolata al 70%
150 grams de yema d'ou
turró de xocolata 
sucre glas


ELABORACIÓ:

- Fondre la xocolata al bany maria
- Afegir la mantega a cubets petits, perquè es fongui més fàcilment
- Afegir yemes trencades o una mica remenades
- Preescalfar el forn a 200ºC
- Muntar clares en un bol a banda, a punt de neu, ben muntades
- Barrejar clares i la mescla de xocolata amb una espàtula, moviments de baix a dalt.
- Posar en mànega pastissera la barreja i omplir gots de vi fins la meitat
- Colocar un tros de torró de xocolata
- Acabar de cobrir els gots amb la mànega pastissera
- Posar sucre glas o ametlles, al gust
- Cocció al forn durant 5 minuts a 190-200ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada