dissabte, 20 de juliol del 2013

Lassanya vegetal

Ideal per a carmanyoles preparades el dia abans. Es pot menjar fred o calent.

Faig servir planxa elèctrica i un motllo de paper d'alumini si la vull escalfar al forn. Si no ha d'anar al forn, o ha d'anar al microones, es pot fer servir un envàs de plàstic qualsevol.

INGREDIENTS:

1 carbassó

1 pastanaga
1 ceba
2 tomàquets
200 grams de salsa de tomàquet
250 grams de formatge de cabra
alfàbrega, sal i pebre, parmesà
2-4 làmines de pasta de lassanya grans

ELABORACIÓ:


  • Es tallen totes les verdures a làmines fines i es couen per separat a la planxa molt poca estona. Posar sal i pebre.
  • Es cou la pasta de la lassanya o bé es fa servir la pasta ràpida.
  • Muntar la lassanya per capes, amb els següents pisos successius:
    • Salsa de tomàquet
    • formatge
    • ceba
    • salsa de tomàquet amb alfàbrega
    • carbassó
    • tomàquet tallat
    • pastanaga
    • salsa de tomàquet
    • pasta de lassanya
    • formatge ratllat
    • alfàbrega


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada